Din primele verificări, au stabilit că un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Cetățeni, s-a deplasat într-o pădure aflată în proprietatea familiei sale.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr şi grupa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care, din primele verificări au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cetăţeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încarca material lemnos în autoturismul personal, însă, pe un teren în pantă, s-ar fi răsturnat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Sursa foto: AGERPRESS

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, conform informațiilor furnizate de sursa citată de Agerpres.

Polițiștii au inițiat un dosar penal pentru ucidere din culpă, desfășurând investigații în continuare pentru a elucida toate circumstanțele tragicului eveniment, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *