logo
RNTV Live

Un tânăr a fost descoperit decedat pe o stradă din Orăștie

cadavru
Dudau Andreea Valentina

Luni seară, trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 21 de ani a fost descoperit pe o stradă din Orăștie, județul Hunedoara. Polițiștii, notificați de către un trecător prin intermediul numărului de urgență 112, au inițiat un dosar penal pentru moarte suspectă!

La data de 22 aprilie 2023, în jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Orăștie a primit o sesizare de la o persoană referitoare la faptul că pe strada General Zărnescu din municipiul Orăștie se afla o persoană căzută în stare de inconștiență.

Echipajele poliției ajunse la fața locului au constatat că victima era un tânăr de 21 de ani, domiciliat în municipiul Orăștie, și au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul său, conform informațiilor furnizate de către IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara pentru a fi efectuată necropsia. Din primele cercetări, nu au fost identificate urme de violență pe trupul tânărului.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor