Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au identificat, depistat și reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Florești, sub suspiciunea comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat. Acesta este suspectat că ar fi comis faptele începând cu începutul anului și până în prezent.

Potrivit autorităților, tânărul ar fi alimentat repetat un autoturism cu carburant la diferite stații de alimentare din localitățile Florești și Băicoi, fără să achite contravaloarea. În trei dintre cazuri, autovehiculul nu avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare, iar într-un caz, plăcuțele erau false. Prejudiciul total estimat se ridică la aproximativ 1.700 de lei.

Ca urmare a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi unității de parchet competente, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive adecvate.

Poliția a deschis un dosar penal pentru cercetarea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *