Polițiștii Serviciului Rutier au fost alertați la primele ore ale dimineții de ieri cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Comarnic.

Conform primelor cercetări, un tânăr în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism pe Drumul Național 1, ar fi pierdut controlul vehiculului și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp electric.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, pasager în autoturism, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatele indicând posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

Este important de menționat că testarea preliminară nu constituie probă în cadrul dosarului penal. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii precise a consumului de substanțe interzise.

În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *