logo
RNTV Live

Un șofer de camion, beat la volan, s-a răsturnat în șant în Județul Argeș!

Imagine WhatsApp 2024-01-23 la 18.56.48_455a769d
Constantin Corina

Astăzi în jurul prânzului, un șofer aflat sub influența alcoolului s-a răsturnat cu camionul, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la Drăganu.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la locul incidentului, unde au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Oradea, județul Bihor, aflat la volanul unei autoutilitare pe Drumul Național 7, în direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu, a pierdut controlul vehiculului, lovind un stâlp de telefonie și gardul unei proprietăți, în cele din urmă răsturnându-se pe partea dreaptă, într-un șanț.

Din fericire, evenimentul rutier nu a provocat alte consecințe decât pagube materiale. Șoferul a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatele indicând o valoare peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în scopul determinării alcoolemiei.

În acest caz, s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar investigațiile sunt în desfășurare, conform precizărilor făcute de Poliția Argeș.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor