logo
RNTV Live

Un șofer care a ignorat semnalul polițiștilor și a refuzat să oprească a fost urmărit timp de doi kilometri în Mihail Kogălniceanu: bărbatul a abandonat mașina și s-a refugiat într-o curte, unde a fost prins de forțele de poliție

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

În Constanța, un șofer a ignorat semnalul polițiștilor și a fost urmărit pe o distanță de doi kilometri în zona Mihail Kogălniceanu. Ulterior, bărbatul a abandonat mașina și a încercat să fugă într-o curte, dar a fost capturat de polițiști. S-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au informat că un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Incidentul a avut loc în data de 21 aprilie, în jurul orei 20:10, când bărbatul a fost observat conducând un autoturism pe Drumul Național 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a respectat cererea, accelerând mașina. A urmat o urmărire pe mai multe străzi din comună, în timp ce polițiștii foloseau semnale acustice și luminoase. Vehiculul a fost oprit după aproximativ doi kilometri, iar șoferul a abandonat mașina și a încercat să fugă într-o curte, unde a fost prins și imobilizat de polițiști.

Ulterior investigațiilor, s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule în perioada respectivă.

De asemenea, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și ulterior a refuzat recoltarea de probe biologice la o unitate medicală, pentru stabilirea eventualului consum de alcool sau substanțe interzise.

Bărbatul a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor