logo
RNTV Live

Un șofer beat a intrat cu mașina în șanț la Măneciu. Acesta s-a ales cu dosar penal

masina_pol_noaptea
Dumitrescu Vlad

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 1:30, polițiștii din cadrul secției de poliție rurală Drajna, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DN1A, un autoturism a intrat într-un șanț.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Astfel, cele sesizate s-au confirmat, iar din primele cercetări a reieșit că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul în comuna Măneciu, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers ieșind în afara părții carosabile. 

În urma evenimentului, bărbatul nu a suferit vătămări corporale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,13 mg/alcool pur expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

SURSĂ: IPJ PRAHOVA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor