???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????: ???????????????????????????? ???????????? ????????????????/ ???????????????????????????????????????? ????-???????? ????????????????????????????!

Două persoane au fost rănite ușor în această dimineață în urma unui accident rutier petrecut în Bunești, pe DN1C. Autoturismul în care se aflau cei doi bărbați s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD, care au găsit autoturismul răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, fără ocupanți în interior.

La fața locului au fost consultați doi bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, care erau conștienți și cooperanți.

Polițiștii au fost sesizați despre accident în jurul orei 07:20. Din primele cercetări s-a constatat că un autovehicul condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Dej, în direcția municipiului Dej spre municipiul Gherla, a intrat pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că șoferul avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea determinării exacte a alcoolemiei.

În urma accidentului, pasagerul, un bărbat de 38 de ani din municipiul Dej, a fost rănit și transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Pe baza probelor adunate de polițiști, pe numele conducătorului auto a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.