logo
RNTV Live

Un șofer băut a fost implicat într-un accident mortal

image-18
Dudau Andreea Valentina

𝗔𝗖𝗖𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗠𝗢𝗥𝗧𝗔𝗟 𝗜𝗡 𝗝𝗨𝗗𝗘𝗧𝗨𝗟 𝗩𝗔𝗟𝗖𝗘𝗔: 𝗦𝗢𝗙𝗘𝗥𝗨𝗟 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗖𝗔𝗥𝗨𝗟𝗨𝗜 𝗘𝗥𝗔 𝗕𝗔̆𝗨𝗧!

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 67, în localitatea Bărbătești, soldat cu rănirea a două persoane și decesul alteia.

După primele investigații, s-a constatat că a avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, și un autocar condus de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Bărbătești. În urma impactului, o femeie în vârstă de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului, în vârstă de 65 de ani, a decedat în urma accidentului.

De asemenea, o altă femeie, pasageră în autocar, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru evaluare medicală. Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la o unitate medicală pentru stabilirea alcoolemiei.

În prezent, se desfășoară cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările exacte ale accidentului rutier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor