Sursă foto: Turda News

Un șofer a supraviețuit după ce a rămas încarcerat timp de jumătate de zi în mașina cu care s-a răsturnat într-o râpă/Dat dispărut de familie, bărbatul din Alba a fost găsit de polițiști într-o zonă plină de vegetație de pe marginea DN 1!

Un bărbat de 70 de ani din Câlnic a fost găsit în această seară încarcerat într-un autoturism răsturnat într-o râpă de pe raza localității Răhău, pe marginea Drumului Național 1.

Dispariția lui a fost semnalată de familie în această dimineață, în jurul orei 10.30. Polițiștii au demarat imediat activitățile de căutare, iar autoturismul a fost găsit într-o zonă cu vegetație abundentă, a transmis joi, 13 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a informat că Secția de pompieri Sebeș a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în localitatea Răhău, unde un autoturism s-a răsturnat.

În interiorul autoturismului, pompierii militari au găsit o persoană încarcerată, cu semne vitale, care a fost predată unui echipaj medical după extragerea din vehicul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *