logo
RNTV Live

Un șofer a fost amendat și a rămas fără autoutilitară

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dudau Andreea Valentina

𝗦𝗢𝗙𝗘𝗥 𝗔𝗠𝗘𝗡𝗗𝗔𝗧 𝗖𝗨 𝟯𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗟𝗘𝗜 𝗦𝗜 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗨𝗧𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗥𝗔 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗦𝗖𝗔𝗧𝗔!

Un bărbat care a aruncat gunoaie pe un teren din Timiș și le-a dat foc a fost sancționat drastic de polițiști. Bărbatul conducea o autoutilitară încărcată cu diferite piese de mobilier, materiale de plastic, mochete și chiar o bicicletă, pe care voia să le scape.

În loc să le predea la centrele RETIM, a oprit în afara localității Beregsău Mare, le-a aruncat pe un teren și le-a dat foc.

Intreaga operațiune a fost observată de locuitorii din zonă, care au sunat la 112.

Un echipaj a ajuns rapid la fața locului și l-a prins în flagrant pe șofer. Bărbatul are 26 de ani și a fost amendat cu 30.000 de lei, iar mașina sa de transport i-a fost confiscată.

“Politiștii Secției 2 Politie Rurala Sacalaz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din localitatea Beregsău Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 30.000 lei conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, fiind luată măsura complementară a confiscării autoutilitarei”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor