Un incident șocant a avut loc într-o stație de metrou din Spania, unde un bărbat român în vârstă de 30 de ani a fost arestat

Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a urcat în metrou și a început să lovească în mod aparent fără motiv, atrăgând atenția autorităților, conform informațiilor de pe Stiridiaspora.ro.

Un polițist prezent în acel moment a observat comportamentul agresiv al bărbatului și a încercat să-l abordeze într-un mod civilizat pentru a calma situația. În acea etapă, un agent de pază, care nu era în serviciu, a intervenit pentru a-l ajuta pe polițist, dar fără succes. Se pare că românul a încercat să împingă polițistul pe șinele de tren.

Când au coborât cu toții pe peron, bărbatul a continuat să încerce să-l împingă pe polițist pe șinele de tren, care erau active la acea oră aglomerată. Ulterior, a lovit polițistul de mai multe ori și a încercat să fugă de la locul incidentului.

În cele din urmă, bărbatul a fost prins de polițist, agentul de pază care nu era în serviciu și un alt agent de pază prezent în zonă. Ca urmare a agresiunii, polițistul a suferit fracturi osoase la nivelul feței.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *