sursă foto BZI

Doi frați români au fost împușcați pe stradă în Spania, sub privirile îngrozite ale martorilor/ Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt se află în comă la spital/ Conform polițiștilor din Girona, incidentul ar fi legat de o reglare de conturi între traficanți!

Victimele sunt un bărbat de 34 de ani din Rebrișoara, Bistrița-Năsăud, stabilit de mulți ani în Spania, și fratele său. Cei doi se aflau în fața service-ului auto la care lucrau.

La un moment dat, un autoturism înmatriculat în Franța a oprit lângă ei. Din mașină au coborât mai mulți bărbați înarmați cu bâte și țevi, care au început să îi lovească. Cei doi români au ripostat, moment în care unul dintre atacatori a scos o armă și l-a împușcat mortal pe bărbatul de 34 de ani. A tras și spre fratele lui, dar acesta a scăpat cu viață.

După atac, agresorii s-au urcat în mașină și au dispărut. Deși tot orașul a fost împânzit de polițiști, autoritățile nu au reușit să îi prindă până acum pe făptași.

Potrivit datelor preliminare din anchetă, atacatorii ar fi marocani, iar incidentul ar fi o reglare de conturi între bande, în războiul pentru supremație pe piața drogurilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *