logo
RNTV Live

Un preot din Mizil a adus 110 oameni la o acțiune de donare de sânge / GALERIE FOTO

396980469_6795239753906111_4941340013550480446_n
Ștefan Petre

Joia trecută, 110 persoane au donat sânge la Mizil, în cadrul unei acțiuni pornite din inițiativa Părintelui Alexandru Gheorghe Croitoru de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din localitate.

Donațiile au fost făcute la Sala de Sport din localitate, cu sprijinul personalului de la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, coordonat de dr. Georgeta Hanganu.

Sângele este apanajul vieții și reprezintă elementul fundamental al ciclului de funcționare organică.

Conștienți fiind de toate aceste caracteristici și atenți la nevoile societății în care trăim, noi, donatorii de sânge mizileni împreună cu Centrul Transfuzie Sanguină din Ploiești, am organizat la Sala Sporturilor din Mizil o nouă acțiune de donare de sânge.

Într-o atmosferă destinsă datorată personalului deosebit de binevoitor al Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești, coordonați de dna dr. Georgeta Hanganu, și profesionalismului tuturor celor care deservesc acest Centru, donarea devine, pe lângă toate beneficiile cunoscute, o activitate deosebit de plăcută și un excelent prilej de a face o faptă bună semenilor noștri.

Am încheiat cea de a XVI-a etapă de donare de sânge din Campania Patriarhiei Române „Donează sânge! Salvează o viaţă!” cu un sentiment de satisfacție deosebită, sentiment oferit de gândul că am făcut ce era necesar pentru ca vieți omenești să poată fi salvate prin gestul nostru atât de firesc și natural.

Mulțumim din suflet celor peste 110 de donatori prezenți la acțiunea de astăzi, care au arătat că donarea de sânge este un act firesc, un semn palpabil al grijii pentru celălalt.

a transmis părintele Alexandru Gheorghe Croitoru, printr-un mesaj publicat în mediul online.

Sursă: Basilica

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor