Ieri, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Nordului au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcănești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează fără dreptul de a conduce.

De asemenea, conducătorul auto a prezentat, la momentul controlului, o fotografie a unui permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că deținătorul acestuia este un bărbat din Siria.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecințe juridice, folosirea unui înscris oficial ori sub semnatură privată, cunoscând că este fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *