logo
RNTV Live

Un polițist de doar 38 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier! Un cetățean în vârstă de 55 de ani a pierdut controlul volanului si l-a lovit în plin

425421223_722144720047383_7436003132336567453_n
Constantin Corina

Radu Trihenea, în vârstă de 38 de ani, a fost implicat într-un tragic accident rutier, un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc la stânga și l-a lovit în plin.

În ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, Radu a pierdut lupta pentru viață. Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal.

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al Salvamont Cisnădie. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur.

Salvamont România și-a exprimat regretul în următoarele rânduri:

Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou. În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor