Un bărbat de 64 de ani a vrut să iasă dintr-un supermarket cu produse alimentare fără a le plăti, dar a fost observat de agentul de pază care a alertat poliția.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiu, în timp ce se afla în incinta supermarketului, ar fi pus într-o plasă de cumpărături mai multe produse alimentare, ulterior părăsind magazinul, evitând casele de marcat, moment în care a fost observat de agentul de pază.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției în vederea audierii, iar produsele în valoare de aproximativ 450 de lei au fost restituite reprezentanților societății, în totalitate.

În baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *