ACCIDENT MORTAL ÎN LOCALITATEA SUCEVEANĂ HORODNIC DE SUS: UN PIETON A MURIT!

Joi, un accident mortal a avut loc în Horodnic de Sus județul Suceava. Un pieton a decedat după ce a fost lovit de o mașină. Din primele informații șoferul era băut.

În jurul orei 20.00, un bărbat a anunțat, prin 112, Poliția municipiului Rădăuți că pe raza comunei Horodnic de Sus a avut loc un accident în urma căruia un om a murit: cel care a sunat la 112 a fost chiar șoferul implicat!

Gheorghe Calancea, localnic din Horodnic de Sus, condusese un autoturism marca HONDA pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, pe direcția dinspre Voitinel spre Rădăuți, iar la un moment dat a lovit un pieton care se deplasa pe marginea drumului, în fața sa, împingând o roabă.

Din cercetările ulterioare ale echipei operative a rezultat că, după impact, conducătorul auto și-a continuat deplasarea la volan pe o distanță de aproximativ 400 de metri, oprind mașina aproape de locuința sa de domiciliu. Apoi, el s-a întors la locul tragediei.

Din păcate, pentru pietonul Constantin Rusu, în vârstă de 59 de ani, care figurează cu domiciliul în comuna botoșăneană Șendriceni, nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul.

Polițiștii au constatat că șoferul implicat în accident era băut. Șoferul a suflat în etilotest, rezultând concentrația de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Ancheta polițiștilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, continuă privind mai multe infracțiuni.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *