logo
RNTV Live

Un muncitor din Dumbrava a decedat în urma unei căderi de la înălţime

R
Constantin Corina

Un angajat a decedat joi după-amiază pe un șantier în județul Prahova, unde se construiește o viitoare autostradă.

Conform primelor informații, individul a căzut de la o înălțime de opt metri, de pe o grindă.

„La data de 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un şantier dintre autostrăzile A3 şi A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconştient. Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii”, transmit oficialii Poliţiei Judeţene Prahova.

Potrivit oficialilor Poliției, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a fost notificat și a fost inițiat un dosar penal cu privire la presupusa săvârșire a infracțiunilor de ucidere din culpă, neglijarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, precum și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor