logo
RNTV Live

Un muncitor a murit strivit de un utilaj în pădure

acc-padur
Dudau Andreea Valentina

Un angajat al Direcției Silvice Vaslui a murit vineri într-un accident produs într-o zonă greu accesibilă din pădure. Echipajele de intervenție au fost nevoite să meargă pe jos pentru a ajunge la locul incidentului. Bărbatul a fost prins sub un utilaj și nu a putut fi salvat!

”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu şase autospeciale şi echipaje specializate pentru extragerea, evaluarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă survenit în pădurea de la marginea localităţii Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) şi o persoană”, a comunicat vineri ISU Vaslui.

Un bărbat angajat la Direcţia Silvică Vaslui a fost prins sub utilaj.

”Cinci dintre autospecialele de intervenţie au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permiţând doar accesul autospecialei autoşenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenţie. Victima se afla în stare de inconştienţă şi în stop cardiorespirator”, a adăugat sursa citată.

După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul în vârstă de 58 de ani nu a răspuns pozitiv la aceste manevre, iar medicul de pe ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul său. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt investigate de poliție și ITM.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor