logo
RNTV Live

Un medic din Constanța se află sub investigații. Acesta ar fi mutilat 3 paciente

Paturi-ATI-Spitale-COVID-19-Coronavirus
Constantin Corina

Un medic specializat în chirurgie plastică este cercetat în legătură cu trei intervenții chirurgicale care au cauzat complicații medicale la pacientele sale rămânând cu probleme permanente

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au anunțat luni că procurorii au decis impunerea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

“În cauză s-a reţinut că inculpatul H.S., medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul «reducţie mamară cu implant de silicon» şi «abdominoplastie» asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente. În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave şi permanente. În data de 10.10.2023, la o altă unitate medicală din municipiul Bucureşti, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate M.M.C., în urma căreia au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente”, au precizat se arata în document, conform news.ro.

Potrivit sursei citate, în cadrul acestei ocazii, nu au fost găsite înscrisuri medicale referitoare la persoanele vătămate. În schimb, au fost confiscate două terminale mobile de la inculpat, care vor fi utilizate în continuarea cercetărilor.

Pe perioada controlului judiciar, medicul în cauză nu are dreptul să părăsească teritoriul României fără a obține aprobarea procurorului care a dispus această măsură.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor