Sursă foto: IGPR

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au investigat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din orașul ilfovean Bragadiru, bănuit de înșelăciune.

Potrivit cercetărilor, bărbatul, cunoscut drept cântăreț, ar fi păcălit, la data de 8 decembrie 2021, un mire de 35 de ani din municipiul Giurgiu. Cei doi ar fi încheiat un contract pentru prestarea de servicii muzicale, suspectul angajându-se că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23:00 – 01:00. La data nunții, însă, nici urmă de cântăreț! Mai mult, el și-a însușit, în mod nejustificat, cei 2.000 de euro primiți în urma semnării contractului.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare, duminică, un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și condus ulterior la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

În baza probatoriului administrat și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Luni, unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de acesta.

Sursă: IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *