logo
RNTV Live

Un instructor de yoga din București este acuzat de infracțiuni sexuale

diicot
Dudau Andreea Valentina

Un instructor de yoga din București este suspectat de infracțiuni sexuale, iar în dosar au fost reținute cinci persoane. De asemenea, s-a dispus sechestrul asupra a zece imobile care aparțin membrilor presupusei grupări!

Cinci persoane au fost reținute în dosarul care vizează infracțiuni sexuale și în care este implicat un instructor de yoga din București. Ancheta a condus la descoperirea și ridicarea unor mijloace de probă, precum medii de stocare a datelor informatice, telefoane mobile, laptopuri, înscrisuri, precum și sume de bani în lei și valută.

În plus, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a zece imobile care aparțin membrilor presupusei grupări infracționale organizate.

Unul dintre cei implicați este cercetat și pentru viol. A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a patru dintre inculpați și a arestului la domiciliu față de un alt inculpat.

Anchetatorii susțin că instructorul de yoga ar fi recrutat opt victime, pe care le-ar fi exploatat sexual, obținând astfel 1,4 milioane de euro. Grupul infracțional, activ de 12 ani, ar fi inclus alte patru persoane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor