logo
RNTV Live

Un individ violent a fost reținut în urma încălcării ordinului de protecție

politie
Constantin Corina

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Săuleşti, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecție

În cursul acestui weekend, autoritățile au fost alertate că individul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, valabil timp de 5 zile începând cu 3 aprilie.

El a pătruns în curtea casei sale și a încercat să intre în contact cu soția sa, în vârstă de 33 de ani, locuind în aceeași localitate.

Fiul său a sunat la numărul de urgență 112.

Pe data de 3 aprilie, fiul bărbatului a sunat la 112 pentru a raporta comportamentul agresiv al tatălui său. Din investigațiile inițiale ale polițiștilor a rezultat că, sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a avut un conflict cu soția sa, lovind-o cu palmele în zona feței, fără a-i cauza leziuni. În acel moment, tatăl bărbatului a intervenit și a fost lovit de fiul său cu un baston din lemn la cap, suferind leziuni. Au fost completate formularele de evaluare a riscului, indicând un pericol iminent, ceea ce a determinat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. În plus, a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. Verificările în bazele de date au arătat că în ultimii cinci ani au fost emise patru ordine de protecție provizorii împotriva sa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor