În Constanța, un bărbat s-a stropit cu benzină și a încercat să își dea foc în parcarea unui centru comercial/A fost imobilizat la timp și transportat la clinica de psihiatrie!

Miercuri, un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a stropit cu benzină și a încercat să își dea foc în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța. Incidentul a avut loc în jurul orei 11:51, iar polițiștii de la Poliția Municipiului Constanța – Secția 2 au fost alertați prin apelul de urgență 112.

Potrivit informațiilor primite, individul ar fi fost agresat fizic în fața unui cort amplasat în parcarea exterioară a centrului comercial și ulterior s-ar fi stropit cu benzină, amenințând că își va da foc. La sosirea polițiștilor la fața locului, situația a fost confirmată, iar mai multe echipaje au intervenit pentru asigurarea perimetrului și evacuarea persoanelor din zonă.

Bărbatul a fost imobilizat înainte de a se autoincendia și a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la Secția Clinică de Psihiatrie „Palazu Mare”. Ulterior, individul a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *