logo
RNTV Live

Un individ în vârstă de 18 ani a încercat să comită un jaf la o sală de jocuri de noroc și a agresat o angajată

arestat-tigari
Dudau Andreea Valentina

În Constanța, un tânăr în vârstă de 18 ani a încercat să comită un jaf la o sală de jocuri de noroc și a agresat o angajată/Pentru a ajunge la local, el a condus mașina mamei sale, deși nu deține permis de conducere!

Un tânăr în vârstă de 18 ani a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc în Mamaia și a agresat o angajată. Anchetele au dezvăluit că el s-a deplasat la local cu mașina mamei sale, pe care a condus-o, deși nu deține permis de conducere.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au anunțat vineri că tânărul de 18 ani este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

“În concret, în cauză s-a reținut că la data de 08.05.2024, în jurul orei 05:00, inculpatul F.D., în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în apartamentul în care locuiește împreună cu mama sa, din orașul Năvodari, a luat cheile autoturismului mamei sale. Apoi s-a urcat la volanul autoturismului, care era parcat în apropierea blocului, și a condus fără a deține permis de conducere până în stațiunea Mamaia, oprind în fața unei săli de jocuri de noroc. Inculpatul și-a acoperit apoi capul cu gluga hanoracului cu care era îmbrăcat și fața cu un obiect din material textil și a intrat în sala de jocuri, unde s-a apropiat de barul în spatele căreia se afla operatoarea”, au declarat anchetatorii.

Ei au adăugat că tânărul i-a cerut femeii banii obținuți din încasări și pentru că nu i-a primit, a sărit peste bar, a lovit operatoarea cu palmele și a aruncat spre ea cu un obiect.

„A răvășit mai multe bunuri și a distrus un telefon mobil, după care a părăsit sala de jocuri, fără a reuși să sustragă vreo sumă de bani. Ulterior, inculpatul a condus din nou până la locuința sa, unde a fost găsit la data de 16.05.2024, cu ocazia efectuării unei percheziții domiciliare”, au mai transmis sursele citate.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor