logo
RNTV Live

Un individ îi taie gâtul femeii cu care are 6 copii și incendiază anexa casei

politia-nu-treceti
Theo Tănăsescu

Într-un sat din județul Timiș, un incident șocant a avut loc acum câteva ore. Un individ, sub influența alcoolului, a înjunghiat-o pe partenera sa în zona gâtului și a dat foc unei anexe a casei.

Autorităţile din Timiş intervin la Moşniţa Veche, unde femeia înjunghiată a fost preluată de echipajele medicale. În locuinţa cuplului a izbucnit un incediu la o anexă, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă a fost provocat de către bărbat înainte de a dispărea sau aceste şi-a dat foc acolo.

Cu ultimele puteri, femeia a solicitat ajutorul vecinilor, care au sunat la 112.

O femeie a fost înjunghiată de partenerul de viaţă, dar încă nu s-a stabilit dacă este soţul sau concubinul ei

Mai multe echipaje de ambulanță și de poliție au venit la locul faptei. Polițișii au demarat căutările agresorului, iar în urmă cu puțin timp acesta a fost găsit carbonizat într-o anexă a locuinței pe care a incendiat-o. Echipajele de salvare i-au acordat primul ajutor femeii, apoi au transportat-o în stare critică la spital.

Femeia are 6 copii, printre ei și un bebeluș, care sunt în stare de șoc. Martorii povestesc cum i-au văzut pe copiii cei mari (14 ani) cum au sărit pe geam cu cei mici în brațe încercând să se salveze din calea flăcărilor.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor