logo
RNTV Live

Un individ a fost reținut pentru violarea unei femei în vârstă de 40 de ani

arestat-tigari
Dudau Andreea Valentina

În Olt, un bărbat a fost reținut pentru violul unei femei în vârstă de 40 de ani. Incidentul a avut loc după ce individul a pătruns în locuința victimei și a amenințat-o!

Polițiștii din Olt au reținut un bărbat după ce acesta a intrat în locuința unei femei de 40 de ani, a amenințat-o și apoi a violat-o. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, bărbatul este suspectat de comiterea infracțiunilor de viol în formă agravată și tâlhărie calificată.

Conform declarațiilor poliției, la data de 6 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 de către o femeie de 40 de ani din comuna Orlea, județul Olt, cu privire la violul de care a fost victima.

După primele investigații, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani, tot din comuna Orlea, ar fi intrat fără drept în curtea locuinței femeii de 40 de ani, profitând de starea ei de vulnerabilitate. Acesta ar fi folosit amenințări și acte de violență pentru a o conduce pe femeie într-una dintre camerele locuinței, unde ar fi violat-o împotriva voinței sale.

De asemenea, bărbatul i-ar fi furat femeii suma de 1.350 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor