logo
RNTV Live

Un individ a atacat un polițist cu un briceag în interiorul unei autospeciale de poliție

Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a “făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal
Constantin Corina

Un individ a fost plasat în arest preventiv pentru ultraj, după ce l-a atacat cu un briceag pe un polițist din Arad. Incidentul a avut loc în interiorul unei autospeciale de poliție

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au anunțat marți că au început urmărirea penală in rem pentru ultraj într-un dosar în care un bărbat suspect, recidivist, este implicat.

Potrivit comunicatului, individul T.P. este acuzat că în data de 07.04.2024, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla într-o autospecială a Ministerului Afacerilor Interne, pe raza municipiului Arad, l-a tăiat cu un briceag pe mâna stângă pe agentul de poliție B.A., care intervenise la fața locului pentru verificarea unei sesizări penale.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore în ziua de sâmbătă. Apoi, luni, a fost emis mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor