logo
RNTV Live

Un incident violent a avut loc între mai mulți tineri în zona Vama Veche

masina_politie
Dudau Andreea Valentina

Un conflict a avut loc între mai mulți tineri în localitatea Vama Veche. Imaginile au fost distribuite pe o platformă de socializare. Poliția a inițiat o anchetă în acest caz!

Un incident în care au fost implicați mai mulți tineri a avut loc în Vama Veche, iar înregistrările au fost distribuite pe o platformă de socializare. Autoritățile de poliție au demarat o anchetă pentru identificarea participanților la conflict.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au emis un comunicat joi, în urma apariției în spațiul public a unor înregistrări ce prezintă mai mulți tineri implicându-se în acte de agresiune reciprocă în zona Vama Veche.

Potrivit comunicatului, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Poliția continuă investigațiile pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale corespunzătoare.

În înregistrările postate pe o rețea de socializare, se poate observa cum un tânăr atacă doi alți tineri și apoi fuge, iar ulterior, alți doi tineri se implică într-o altercație reciprocă, soldată cu căderea unuia dintre aceștia după o lovitură.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor