incendiu fabricaFabrica Ceptura in flăcări

Un incendiu violent a izbucnit la o judecătorie din apropierea Bucureștiului, în mijlocul unor procese cu impact major în România. Aproape 100 de pompieri au luptat timp de ore întregi

O dramă cu multe întrebări la Judecătoria Cornetu, în apropiere de București, unde un incendiu violent a distrus birouri, săli de judecată și arhiva, aducând pagube semnificative și punând sub semnul întrebării dosarele unor persoane cu notorietate în România. Aproape 100 de pompieri au luptat cu flăcările timp de aproape 10 ore și jumătate, până când, în cele din urmă, incendiul a fost considerat stins.

Cu toate acestea, după ce incendiul părea să fi fost lichidat, focul s-a reaprins în mansarda judecătoriei, provocând momente dramatice. Această parte a clădirii, care găzduia arhiva instanței, a fost complet distrusă. Printre dosarele afectate s-au aflat și cele ale unor persoane cunoscute, precum Cristian Borcea și Dănuț Lupu.

Incendiul a pornit în mijlocul nopții și a făcut ravagii până la amiază, fiind alimentat de materiale inflamabile din construcția judecătoriei. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza incendiului și dacă acesta a fost pus intenționat, dat fiind faptul că evenimentul a fost precedat de alte incidente similare care au ridicat suspiciuni în trecut.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *