logo
RNTV Live

Un incendiu major a izbucnit într-un bloc de locuințe înalt din Valencia, Spania. Au fost rănite 14 persoane, printre care și un copil

BB1iJ1Zt
Constantin Corina

Un bloc de 14 etaje din cartierul Campanar din Valencia a fost cuprins de un incendiu care s-a extins la o clădire vecină. Peste 20 de echipaje de pompieri intervin, iar populația este sfătuită să evite zona.

Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv doi pompieri.

„Focul s-a extins în doar 10 minute”, a declarat un localnic, adăugând că este posibil ca materialele de pe fațada clădirii să fi provocat extinderea incendiului.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a transmis pe X: „Dezolat de incendiul teribil dintr-o clădire din Valencia… Doresc să transmit solidaritatea mea tuturor persoanelor afectate și recunoașterea întregului personal de urgență deja desfășurat la fața locului.”

Potrivit administratorului clădirii, pompierii au fost observați salvând locatari de la balcoane. Blocul, care are 138 de apartamente, găzduia 450 de rezidenți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor