logo
RNTV Live

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit în Sectorul 2 al Capitalei, unde ard o locuință și acoperișul unei alte clădiri/Din păcate, o persoană a pierit în urma acestui incident

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-19-02
Dudau Andreea Valentina

Marți, pompierii au fost alertați să intervină la un incendiu în Sectorul 2 al Capitalei. Fumul dens se ridică în aer, semn al violenței focului. Flăcările mistuitoare au cuprins o locuință și au atins și acoperișul unei alte clădiri!

“În urma inspecțiilor desfășurate în interior, a fost descoperit un deces”, a comunicat ISU București-Ilfov. “Suntem în proces de stingere a unui incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2. Focul se manifestă intens, generând o cantitate semnificativă de fum, afectând atât o locuință la nivelul solului, cât și acoperișul alteia, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați”, a adăugat aceeași sursă.

Până în acest moment, nu s-au raportat victime, dar se continuă verificările în interior pentru a identifica eventualii oameni surprinși.

La locul intervenției sunt prezente 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor