Un incendiu a izbucnit într-un apartament din municipiul Suceava. Din fericire, nu sunt victime umane, dar mai multe animale au fost găsite moarte!

Duminică, a izbucnit un incendiu într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Suceava. Pompierii interveniți au constatat că nu există victime umane, însă mai multe animale găzduite în locuință au fost găsite decedate. În timpul operațiunii de salvare, echipajele de intervenție au reușit să salveze mai mulți porumbei și o pisică care suferise intoxicație cu fum, acordându-i acestuia primul ajutor cu oxigen. Pisica a fost ulterior preluată de membrii unei asociații pentru a primi îngrijiri veterinare. Incendiul a afectat un apartament situat la primul etaj al unui bloc de pe strada Narciselor din municipiul Suceava.

Pompierii ajunși la fața locului au trebuit să deschidă ușa de acces în locuință pentru a interveni. Odată intrat, personalul de salvare a constatat că incendiul provoca degajări abundente de fum și că în interior nu se afla nicio persoană, ci mai multe animale.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava: „Din nefericire, cinci pisici şi trei câini, din interiorul apartamentului au decedat în urma intoxicării cu fum”.

Pompierii au reușit să salveze șase porumbei din apartamentul afectat de incendiu. În interior, au descoperit și o pisică intoxicată cu fum, dar care prezenta semne vitale. Echipajele SMURD i-au administrat animalului oxigen pentru a-i acorda primul ajutor, iar ulterior acesta a fost preluat de reprezentanții unei asociații și transportat la veterinar pentru îngrijiri suplimentare.

Se presupune că incendiul a fost cauzat de efectul termic generat de un acumulator electric lăsat nesupravegheat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *