logo
RNTV Live

Un hoț înfometat i-a furat unei prahovence bani și mancare

Kairos Technologies. metoda de înşelătorie prezentată sub forma unei oportunităţi de afacere
Erika Stoica

Un hoț înfometat i-a furat unei prahovence bani și mancare.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Breaza au identificat și depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Adunați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, seara trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Adunați, despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras din locuință o sumă de bani și produse alimentare.

Astfel, în baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că în ziua precedentă, în jurul orei 20.00, persoana bănuită de comiterea faptei ar fi pătruns în locuința în care nu se afla nimeni, sustrăgând suma de 450 de lei, precum și produse alimentare.

În urma cercetărilor, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp, ca fiind un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comună.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor