logo
RNTV Live

Un fotbalist a fost răpit și supus torturii în Kenya

tw-brian-opiyo-olang-o
Dudau Andreea Valentina

Brian Opiyo Olang’o, portarul echipei KCB FC din prima ligă kenyană, care fusese dat dispărut duminică, a fost descoperit în viață, rănit și abandonat într-o pădure. El este acum în proces de recuperare la un spital din Nairobi!

Conform informațiilor furnizate de surse apropiate jucătorului, Brian Opiyo Olang’o a fost găsit abandonat în pădurea Ngong după o experiență cutremurătoare.

Potrivit relatărilor din presă, Opiyo a fost răpit cu forța din zona Taj Mall de către trei bărbați neidentificați, care l-au urcat într-o mașină, i-au confiscat telefonul și i-au golit contul bancar pe drum.

Fratele său, Kevin Olang’o, fotbalist la FC Talanta, a coordonat eforturile neobosite de a-l localiza și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la dispariția sa.

Inițial, KCB FC a tras un semnal de alarmă cu privire la dispariția lui Opiyo când acesta nu s-a prezentat la cantonament.

“Am primit informații de la familia jucătorului nostru, Brian Opiyo Olang’o, că portarul a dispărut începând cu ora 18:00 în data de 10 martie 2024”, a precizat clubul, exprimându-și îngrijorarea cu privire la siguranța acestuia.

Cu noroc, Opiyo a reușit să trimită un mesaj SOS soției sale înainte ca răpitorii săi să îi confiște telefonul, furnizând informații cruciale despre locul în care se afla și despre pericolul la care era expus.

În ciuda experienței traumatizante, răpitorii jucătorului nu au cerut nicio răscumpărare de la familia sa, ceea ce a ridicat suspiciuni cu privire la motivele ascunse.

În momentul salvării sale, s-a constatat că Opiyo avea răni, inclusiv o tăietură adâncă pe coapsa stângă, precum și răni la umărul drept și la cap, ceea ce indică faptul că a fost torturat în timpul captivității.

În prezent, el primește tratament medical la un spital local de la periferia orașului Nairobi, unde va fi supus unor teste suplimentare pentru a evalua gravitatea rănilor sale și pentru a se asigura că se va recupera complet.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor