logo
RNTV Live

Un fost jucător de la PSG și-a pierdut toți banii la pariuri și este nevoit să lucreze ca șofer de Uber

OIP
Constantin Corina

După ce a jucat pentru Paris Saint-Germain în sezonul 1996-1997, jucătorul portughez Daniel Kenedy și-a pierdut toți banii la pariuri și jocuri de noroc

Ruinat după ce și-a pierdut toți banii la pariuri și în cazinouri, Daniel Kenedy a ajuns să lucreze ca șofer de Uber în Portugalia, conform unei declarații pentru ziarul Record în 2020. În timpul carierei sale de fotbalist, nu a fost mereu exemplar – un test pozitiv la un produs dopant l-a privat de șansa de a juca la Cupa Mondială din 2002 cu Portugalia. După încheierea carierei sale, a avut dificultăți financiare semnificative.

Prima mea zi. Astăzi voi începe prima mea zi la Uber şi sper că va fi o zi foarte fericită pentru mine“, a dezvăluit fostul fotbalist la începutul lunii iunie, în comentarii relatate de site-ul Correio da Manha.

În ciuda unei scurte încercări ca antrenor între 2015 și 2017, Daniel Kenedy a devenit mai cunoscut pentru participarea sa în reality show-ul „Big Brothers Famosos” în 2022. Cu toate acestea, situația sa financiară nu s-a îmbunătățit, iar acum munca sa ca șofer de Uber este tot ce îi mai rămâne.

Am visele mele. Visul meu este fotbalul, îmi place fotbalul. Dar visele mele se apropie cu pași repezi. Astăzi, îmi voi începe munca la Uber cu multă onoare și demnitate”, a explicat fostul mijlocaș al lui PSG.

În mod evident, această nouă activitate nu a fost suficientă pentru a-l ajuta să se pună pe picioare și să evite problemele juridice. Miercuri, un tribunal portughez l-a declarat pe Daniel Kenedy insolvent din cauza datoriilor sale considerabile. Conform Correio da Manha, fostul jucător al PSG are datorii în valoare de 195.729 de euro către creditori, inclusiv aproape 40.000 de euro către fiscul portughez și securitatea socială.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor