logo
RNTV Live

Un eveniment șocant: corpul unei femei dispărute a fost descoperit intact în stomacul unui piton gigantic

download
Constantin Corina

Într-un incident incredibil de rar petrecut în Indonezia, corpul unei femei care dispăruse din casa sa cu o zi înainte a fost găsit vineri, întreg, în stomacul unui piton uriaș

Farida, o femeie de 45 de ani și mamă a patru copii, a fost dată dispărută joi seara, când familia a constatat că nu s-a întors acasă. Soțul ei, împreună cu vecinii din satul Kalempang, din provincia indoneziană Sulawesi de Sud, a început căutările imediat, dar fără succes în prima seară, conform FoxNews.

Căutările au continuat vineri într-o zonă împădurită din apropiere, unde soțul ei, Noni, a găsit câteva obiecte care îi aparțineau soției sale și a decis să cerceteze zona mai îndeaproape. Alți localnici s-au alăturat căutărilor, iar în curând au observat un piton cu o burtă mare.

După ce au reușit să captureze șarpele, au decis să-i deschidă stomacul și au fost întâmpinați de o scenă șocantă: capul și trupul complet al femeii dispărute erau în interiorul pitonului.

Suspicile soțului Faridei au fost confirmate când a găsit lucrurile ei. Locuitorii au observat apoi un piton cu o burtă mare și au decis să-l deschidă. În momentul în care au făcut-o, au descoperit capul Faridei“, a relatat Suardi Rosi, șeful satului Kalempang, care a participat la căutări.

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost găsită complet îmbrăcată în stomacul pitonului, care, potrivit martorilor, avea cel puțin 4,5 metri lungime.

Astfel de incidente sunt extrem de rare, dar nu neobișnuite în Indonezia. Anul trecut, localnicii din districtul Tinanggea din sud-estul Sulawesi au ucis un piton de aproximativ 4 metri în încercarea de a salva un fermier local pe care șarpele îl încolăcise și îl pregătea să-l înghită. Tot în 2023, un fermier din Sulawesi de Vest a dispărut și a fost găsit ulterior mâncat de viu de un piton de 3,5 metri pe o plantație de ulei de palmier, conform AFP.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor