Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Petrolul a ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile în care clubul ploieștean e angrenat, odată cu remiza de vineri cu FC Voluntari, scor 0-0. Băieții lui Florin Pîrvu se află în continuare pe loc de play-off, chiar pe 5, cu 26 de puncte.

Dublu campion al României, cu Dinamo și FCSB, fostul fotbalist Adrian Cristea (40 de ani) se declară impresionat de Petrolul Ploiești, printr-o declarație oferită publicației Prima Sport.

Cristea se arată cu atât mai surprins de forma „lupilor galbeni” cu cât în ultima vreme au existat discuții intense despre problemele financiare ale clubului de pe „Ilie Oană”:

Nimeni nu se aștepta la acest parcurs din partea Petrolului! Nici la Oțelul. Mai e până la play-off, dar e o surpriză plăcută.

Probabil e o atmosferă foarte bună acolo, chiar dacă sunt restanțe salariale. Probabil cu acea atmosferă bună din sânul echipei reușești să ai rezultate!

După 18 etape în Superligă, Petrolul Ploiești ocupă locul 5 cu 26 de puncte, etapa următoare având meci în deplasare, pe terenul campioanei Farul Constanța.

În actuala stagiune, „galben-albaștrii” au pierdut doar două meciuri, cu CFR Cluj (0-1) și FC Voluntari (0-2).

Sursă: Sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *