Un incendiu a izbucnit în această dimineata la un depozit de carburant şi material lemnos al unei firme din Mureș. Doi oameni au murit iar 2 sunt răniti.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de mp, cu degajări mari de fum.

”Pompierii mureşeni intervin în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos din cadrul unui operator economic situat în localitatea Eremitu. La faţa locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenţie şi salvare de la înălţimi, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanţe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM şi autospeciala de intervenţie cu roboţi în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgata şi SVSU Eremitu”, anunţă ISU Mureş.

Grupa Operativă a fost apelată pentru sprijinul acţiunilor de interventie. La fața locului se deplasează și echipaje din judeţele învecinate – Cluj, Sibiu, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Alba. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *