logo
RNTV Live

Un copil din Ghana câștigă recunoașterea globală ca cel mai tânăr artist din lume!

ace-liam-in-front-of-his-paintings_tcm25-769591
Constantin Corina

La vârsta de 1 an și 152 de zile, micul Ace-Liam Nana Sam Ankrah din Ghana a devenit cel mai tânăr artist masculin din lume. Mama sa, Chantelle, și ea artistă, a descoperit pasiunea lui Ace-Liam pentru pictură când acesta avea doar 6 luni.

„În timp ce învățam să mă târguiesc, am întins o bucată de pânză nevăzută pe podea și am aruncat niște vopsele pe ea ca o modalitate de a -l ține ocupat în timp ce lucram la un pictură de comisie”, a explicat ea.

Cu peste 20 de tablouri create de el, Ace-Liam a participat la prima sa expoziție de grup, intitulată “Sodout Premium” la Muzeul de Știință și Tehnologie din Ghana.

Lucrarea lui Ace-Liam a fost expusă la Muzeul Științei și Tehnologiei din capitala Accra, de la începutul lunii decembrie până la începutul lunii ianuarie. A vândut nouă dintre cele zece piese expuse și a primit o comandă specială de la Prima Doamnă, Rebecca Akufo-Addo, care a participat la expoziție.

Cel mic, care va împlini doi ani în iulie, a vândut până acum 15 tablouri de-a lungul carierei sale și urmează să organizeze o licitație în curând.

Chantelle sfătuiește părinții să încurajeze și să sprijine interesele copilului lor, indiferent cât de devreme apar acestea:

„Fiecare copil este unic, iar cultivarea pasiunilor lor poate duce la descoperiri și realizări uimitoare.”

Foto: Guinness World Records

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor