logo
RNTV Live

Un copil în vârstă de doi ani s-a scăldat în apă fierbinte după ce a manipulat robinetul în timp ce mama îi pregătea baia

ambulanta-fb
Dudau Andreea Valentina

Un copil în vârstă de doi ani din județul Neamț a fost adus la spital cu arsuri după ce, se pare, a manipulat robinetul în timp ce mama îi pregătea baia. Micuțul este internat în spital în stare stabilă, dar a suferit leziuni grave!

âÎn timp ce mama îi pregătea baia, copilul a ajuns să manipuleze robinetul. A pornit apa caldă, iar în doar câteva secunde, jetul a devenit atât de fierbinte încât i-a provocat arsuri grave pe o parte a corpului: mâini, torace și coapsa stângă.

Mama, fiind prezentă, l-a scos imediat din cadă, l-a învelit într-un prosop și a apelat numărul de urgență 112. Un echipaj de la serviciul de ambulanță din Neamț a preluat copilul și l-a transportat la Unitatea de Urgență a Spitalului Judeţean Piatra Neamț.

Medicii au inițiat investigații medicale și au decis să-l transfere imediat la spitalul de copii din Iași. Micuțul va fi supus unor intervenții chirurgicale.

Direcția pentru Protecția Copilului Neamț a fost notificată în legătură cu acest caz și a demarat o anchetă pentru a clarifica dacă există elemente de neglijență în cadrul familiei sau dacă este vorba despre un incident izolat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor