logo
RNTV Live

Un copil a fost ținut în captivitate și exploatat la o fermă

img-36-1024×768
Dudau Andreea Valentina

Astăzi, polițiștii și procurorii DIICOT Brașov desfășoară două percheziții la stâne din județ, în urma suspiciunilor că un copil ar fi fost supus la exploatare prin muncă și ar fi fost ținut în condiții neadecvate, posibil chiar într-o cușcă!

Miercuri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, desfășoară percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri) din județul Brașov, într-o investigație privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului, conform informațiilor furnizate de IGPR.

Se suspectează că minorul ar fi fost adăpostit într-o cușcă amenajată la stână.

Din cercetările desfășurate în cadrul unei cauze penale, care a condus la trimiterea în judecată a trei persoane, a rezultat că în perioada 2018 – 2022, un minor a fost exploatat prin obligarea la muncă în condiții extrem de grele de către un individ, proprietar al unor stâne localizate într-o comună din județul Brașov.

Victima minoră a fost supusă agresiunilor repetate, fiind adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără să beneficieze de condiții minime de igienă și fiind ținută într-o stare continuă de aservire.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor