logo
RNTV Live

Un consilier de la PNL adresează injurii lui Clotilde Armand în timpul ședinței: “Vrem să o f***m pe mă-ta!”

clotilde armand
Iorgu Theo

În timpul unei ședințe a Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1, a avut loc un incident deplorabil. Referindu-se la primarul Clotilde Armand, un consilier local al PNL a rostit cuvinte vulgare. “Vrem să o f***m pe mă-ta!” – a fost declarația acestuia. Consilierul PNL uitase că microfonul era deschis și râdea împreună cu colegii săi de partid, aparent considerând că este o glumă potrivită pentru circumstanță.

”Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ”Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” – asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală.

Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva.

PS. De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație…”, scrie Clotilde Armand.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor