logo
RNTV Live

Un conducător auto a încercat să scape de rigorile legii oferind mită polițiștilor brașoveni

politisti-retinuti-pentru-mita-la-permise-si-inmatriculari
Erika Stoica

1000 de euro! Aceasta este suma pe care ar fi trebuit să o primească doi polițiști din Brașov pentru a închide ochii în fața unei infracțiuni rutiere petrecută în noaptea de 28/29 decembrie 2023. A primit la schimb arest preventiv pentru 24 de ore.

În urma unui denunţ telefonic, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Braşov, au surprins în flagrant persoana fără calitate specială care a oferit suma de 1000 de euro cu titlu de mită celor doi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 3 Poliţie.

Anterior, cei doi poliţişti îl surprinseseră pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie, din mun. Braşov, având o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat iar scopul mitei era acela de a-i determina să nu constituie un dosar penal pe numele acestuia pentru infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi să nu ia măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri.

Faţă de suspect s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită şi s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

puslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor