logo
RNTV Live

Un cetățean român a fost condamnat pentru furtul a două bancomate și a fost repatriat din Spania, unde trăia sub o identitate falsă

arestat-tigari
Dudau Andreea Valentina

Un român, condamnat în țară pentru furtul unei mașini și a două bancomate, a fost repatriat din Spania, unde trăia sub o identitate falsă!

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat vineri că un bărbat condamnat la nouă ani de închisoare pentru spargerea a două bancomate a fost extrădat din Spania și transferat într-un penitenciar din România. Pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu a informat despre extrădarea lui Gal Ernest, un individ cu o poveste remarcabilă.

Gorghiu a explicat că acesta a fost condamnat pentru furtul unei mașini și spargerea a două bancomate și că a fost găsit și arestat în Alcorcon, Spania, pe 30 ianuarie 2024, în urma informațiilor furnizate de polițiștii români prin Biroul SIRENE România.

Bărbatul era căutat pentru punerea în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritățile române, pentru furt calificat, fiind condamnat la 10 ani de închisoare.

Conform informațiilor, în perioada decembrie 2004 – ianuarie 2005, acesta a sustras un autoturism și a spart două bancomate, în județele Brașov și Suceava.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor