logo
RNTV Live

Un cetățean italian a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a omorât o femeie din Republica Moldova care avea grijă de mama sa

img
Constantin Corina

Un bărbat italian în vârstă de 54 de ani a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea badantei care avea grijă de mama sa. Anchetatorii au descris crima ca fiind “oribilă”

Conform Corriere della Sera, Gerardo Cappetta a ucis-o pe Snejana Bunacalea, o femeie de 43 de ani originară din Republica Moldova. Motivul “vini” femeii a fost refuzul său de a întreține o relație și de a se căsători cu el.

Crima a avut loc pe 5 martie 2020, într-o casă din provincia Salerno. Femeia a fost găsită moartă în baie. Inițial, poliția italiană a crezut că decesul a fost cauzat de o criză de epilepsie, o afecțiune de care suferea victima. Cu toate acestea, investigațiile ulterioare au relevat că nu a fost vorba despre un accident, ci despre o crimă motivată de gelozie.

Anchetatorii italieni au descoperit că în ziua crimei, Snejana Bunacalea se întâlnise cu un alt bărbat. Aflând acest lucru, Cappetta a fost cuprins de gelozie, a intrat în baie și a lovit-o pe femeie cu capul de marginea căzii până când aceasta a fost inconștientă. Mai târziu, victima a fost găsită înecată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor