logo
RNTV Live

Un cetățean indian a călătorit cu avionul de peste 200 de ori într-un singur an. Ce se află în spatele acestor sute de zboruri?

ce-pret-are-un-avion-privat-si-de-unde-il-poti-cumpara
Constantin Corina

Anul trecut, un indian a călătorit cu avionul de cel puțin 200 de ori. A petrecut peste 110 zile în aeroport în ultimele luni. Toate aceste zboruri au fost parte a unui plan bine orchestrat

Un bărbat indian în vârstă de 40 de ani, identificat ca fiind Rajesh Kapoor, a fost arestat de poliția din Delhi pentru furtul de bijuterii și alte obiecte de valoare din bagajele de mână ale pasagerilor, după ce a făcut cel puțin 200 de curse cu avionul anul trecut. Conform declarațiilor comisarului adjunct al poliției din Delhi, Usha Rangnani, acuzatul a petrecut mai mult de 110 zile în aer, folosind această oportunitate pentru a comite infracțiunile.

Potrivit informațiilor, schema folosită de Kapoor pentru a fura bijuterii a implicat căutarea discretă în cabinele de deasupra capului în timpul îmbarcării, targetând în special pasagerii vulnerabili, mai ales femeile în vârstă. Acesta a preferat curse interne premium, cum ar fi cele ale companiilor Air India și Vistara, care au avut ca destinații Delhi, Chandigarh și Hyderabad.

Acțiunile sale au fost aduse la lumină după ce mai mulți pasageri au raportat pierderi semnificative de bijuterii și alte bunuri de valoare în timpul călătoriilor cu avionul. Unul dintre incidente a avut loc pe 11 aprilie, când un pasager a pierdut bijuterii în valoare de 700.000 de rupii (aproximativ 6.685 de lire sterline) pe ruta Hyderabad – Delhi, iar altul pe 2 februarie, când un alt pasager a suferit o pierdere de bijuterii în valoare de 2.000.000 de rupii (aproximativ 19.000 de lire sterline) pe ruta Amritsar – Delhi. Acum, Kapoor se află în custodia poliției, iar ancheta continuă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor