logo
RNTV Live

Un câine se bucură de cea mai scumpă masă din viața lui – 4.000 de dolari în numerar

132205443_screenshot2024-01-04at9.44.55am.png
Constantin Corina

Un câine a mestecat bani în numerar de 4.000 de dolari (3.153 de lire sterline) pe care proprietarii săi i-au lăsat afară.

Cecil, un goldendoodle din Pennsylvania, a devenit viral pentru gustări din plicul de bani pe care proprietarii săi l-au pus deoparte pentru un antreprenor.

Clayton și Carrie Law au reunit majoritatea bancnotelor mărunțite după o căutare urâtă a excrementelor și a vărsăturilor lui Cecil – doar 450 de dolari lipsesc.

Veterinarul lui Cecil le-a spus cuplului animalul lor de companie ar fi bine.

La începutul lunii decembrie, Clayton Law a pus un plic care conținea 4.000 de dolari pe blatul din bucătărie din casa lui din Pittsburgh, Pennsylvania. El și soția lui, Carrie, trebuiau să-și plătească contractorul în numerar pentru instalarea unui gard.

Aproximativ 30 de minute mai târziu, spre surprinderea lui, și-a găsit câinele iubit bucurându-se de cea mai scumpă masă din viața lui, lăsând fâșii aspre și bucăți de bani împrăștiate peste tot.

„Deodată, Clayton mi-a strigat: „Cecil mănâncă 4.000 de dolari!””, a spus Carrie Law într-un interviu pentru Pittsburgh City Paper. „M-am gândit: „Nu pot să aud asta”. Aproape am avut un atac de cord”.

Cuplul a încercat apoi să unească împreună bancnotele distruse de 50 de dolari și 100 de dolari.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor