Sfarsit tragic pentru un bărbat care a fost atacat și ucis de un caine din rasa Amstaff. S-a întamplat în comuna Băneasa din județul Galați./ Fratelea bărbatului ucis nu a putut interveni, animalul fiind extrem de agresiv. Până la sosirea polițiștilor, o minoră, de 14 ani, nepoata persoanei decedate, a fost mușcată de mâna stângă de același câine, când aceasta a încercat să ajungă la unchiul său, reușind apoi să iasă din curte.

În ajutor a fost chemată Poliția și Ambulața. Pentru a otili animalul cu comportament extrem de agresic a fost folosit un spray lacrimogen.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că proprietarul imobilului și al câinelui, de aproximativ 3 ani, lăsase în grija bărbatului, de 47 de ani, gospodăria și sarcina de a hrăni animalele pe care le deține, pe perioada cât era plecat de acasă la muncă.

Câinele din rasa Amstaff ar fi fost închis într-un țarc special confecționat, iar proprietarul ar fi comunicat celui care îl hrănea să nu deschidă și să îl lase liber în curte.

În ziua respectivă, victima s-ar fi dus să hrănească animalele în jurul orei 17:00 și, întrucât nu se întorsese la domiciliul său, în jurul orei 20.20, fratele și cu nepoata lui au mers să vadă ce se întâmplă.

În cursul nopții de 16 spre 17 iulie 2023, la adresă a revenit și proprietarul imobilului, iar câinele a rămas în custodia sa până la clarificarea situației, precum și a condițiilor de deținere, anunță stiripesurse.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *